Bejelentés


Élj még soká egészségben! Boldog második felét kívánok!


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Üzenőfal


Név:

Üzenet:

Szeretettel köszöntelek a
60. szülinapodon!
Kedves "Kor"-társam!

Még alig egy hónapja, hogy rögtön az év elején én már túlestem ezen a "megpróbáltatáson", és el kell áruljam, hogy nagyon vidám voltam, hiszen egész egyszerűen nem érzem a "súlyát" az éveknek. Azt hiszem egyetérthetünk abban, hogy legyen a "karosszéria" bár amortizált, mi belül mindig fiatalnak érezzük magunkat, egymás között pláne.

Mivel barátaim között sok a velem egykorú, azon gondolkodtam, mivel lephetem meg egyiküket a szülinapján. Véletlenül találtam itt egy-két zenét az ifjúságunk idejéből, ami mára természetesen klasszikussá is vált.

Úgy döntöttem, ez a honlap lesz a meglepetés, és a köszöntő egyben minden kedves barátomnak, osztálytársamnak, "kor"-társamnak, hiszen, ha úgyis fiatalok maradtunk, hallgassunk egy kis zenét az igazi fiatalságunk idejéből.

Simon & Garfunkel - Old FriendsEzzel a "zenélő" weboldallal kívánok jó egészséget, boldogságot Neked az életünk elkövetkező második felére! Gondűzőnek hallgasd a zenét (a Meglepetés menüpontra kattints)!

Sok-sok szeretettel

Margit

Budapesten, 2008-ban

Mai dátum :


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!